Glutenvrije kruidkoek

Een lekkere kruidkoek om je vingers erbij af te likken. Gedecoreerd met parelsuiker en de koek blijft lekker mals. Sterker nog: hij wordt alsmaar lekkerder en smeuïger in enkele dagen. Ideaal formaat om elke dag een plakje te pakken.

 

Ingrediënten: zetmeel (aardappel, mais), gemodificeerd zetmeel, plantaardige olie (palm, raapzaad, zonnebloem), honing, EI, rijstebloem, suiker, weipoeder (MELK), rijsmiddelen (E450, E500) emulgatoren (E471, E472e, E472b, E475, E481) zout, verdikkingsmiddelen (E415, E464), glucosestroop, magere MELKpoeder, SOJA-eiwit concentraat, psyllium, dextrose, gistextract, suikerbietensiroop, voedingszuur (E270), druivenconcentraat, geroosterde linzen gemalen, zuurteregelaar (E330, E262), enzym, conserveermiddelen (E200, E202), antioxidanten (E304, E306), aroma, kleurstof (E160a), specerijen, propyleenglycol, karamel.